vrijdag 11 december 2020

Info

Het einde van het jaar is in zicht. 

Hier nog enkele praktische zaken: 

- Omdat het afhalen niet altijd zo vlot verloopt doordat de kleuters mij niet goed horen, willen we eens iets anders proberen. De laatste week van dit jaar kan u uw zoon of dochter 's avonds afhalen aan het raam van de turnzaal. De kleuters zitten dan net iets dichter bij mij waardoor ze mij beter zullen horen. Indien dit geen verbetering is, dan keren we na de vakantie gewoon terug naar de deur in de kleuterzaal. Voor de middag wijzigt er niets. 

- Volgende week krijgen jullie kapoentjes een heel speciaal werkje mee naar huis. Gelieve daarom een niet-doorschijnende grote zak mee te brengen. Als u geen grote zak heeft, geef er dan gerust twee mee, want de werkjes van de voorbije weken gaan ook mee naar huis. 

Donderdag 17/12/20 nemen we een filmpje op voor de bewoners van het rusthuis. Iedereen mag daarom zoveel mogelijk rood en wit aandoen. Kerstatributen zijn ook welkom. 

Vrijdag 18/12/20 vieren we een klein nieuwjaarsfeestje. Daarom mag iedereen zijn feestatributen ook aandoen op vrijdag. Een gekke kersttrui is ook altijd welkom, maar moet zeker niet. Je hoeft dus niets aan te kopen. 

Juf Mieke en ik willen jullie alvast een heel fijn eindejaar wensen en prettige feestdagen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten